Chestionar de satisfactie

Stimata Doamna/ Stimate Domn,

Va multumim ca ati apelat la serviciile oferite de unitatea noastra!

In vederea imbunatatirii continue a serviciilor medicale, suntem interesati sa aflam opinia dumneavoastra despre serviciile medicale de care ati beneficiat in cadrul Centrului National Clinic de Recuperare  Copii “Dr. N.Robanescu”.

Va rugam sa aveti amabilitatea de a raspunde intrebarilor din chestionarul de mai jos şi de a returna documentul la asistenta sefa a sectiei sau sa-l depuneti in cutia de sugestii si reclamati

Răspundeţi la întrebări bifând varianta care descrie cel mai bine situaţia dvs.

  • Nu trebuie să vă semnaţi, acest chestionar este anonim iar  raspunsurile dumneavoastra sunt confidentiale.
  • Răspunsurile dvs. sunt importante pentru noi!
  • Chestionarul completat se poate depune la registratura unitatii

>>> descarca formularul in format WORD <<<

 

Stimate pacient,

   C.N.C.R.N.C “Dr.Nicolae Robanescu” realizează un sondaj de opinie în rândul pacienţilor internaţi cu privire la calitatea serviciilor oferite în cadrul unităţii sanitare. Acest demers se derulează periodic în cadrul spitalului nostru şi are ca obiectiv îmbunătăţirea comunicării cu pacienţii şi creşterea calităţii serviciilor oferite în cadrul unităţii sanitare.

   Având în vedere calitatea dumneavoastră de pacient, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de drepturi şi obligaţii ce vă revin conform legislaţiei în vigoare, cu scopul de a vă informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dumneavoastră.

   Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile referitoare la drepturile şi obligaţiile ce vă revin în calitate de pacient sau de asigurat şi să completaţi chestionarul anexat.

La externare, vă rugăm să depuneţi chestionarul completat în urna special amenajată.

   Atenţie! Opiniile exprimate de dumneavoastră în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la această internare.

   Modalitatea de răspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dumneavoastră. Fiecare linie din tabel reprezintă o întrebare şi necesită un răspuns.

   Acest chestionar este confidenţial şi anonim şi vizează doar prelucrări statistice care au ca obiect înţelegerea opiniilor pacienţilor cu privire la calitatea serviciilor din spitale.

   Chestionarul poate fi completat în format fizic sau online pe pagina web a spitalului.

   Vă mulţumim anticipat pentru implicarea dumneavoastră în acest demers important!

>>> Chestionar de feedback <<<